Ангелы Атлантиды Школа Рейки и Космоэнергетики.
Понедельник, 25.09.2017, 23:34
Меню сайта

Форма входа

Друзья сайта
Ru-ALL.net - добавить сайт в каталог

-> yCatalog.ru — каталог белых сайтов

на развитие сайта


Статистика

Наш опрос
Во что вы верите?
Всего ответов: 501

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Страница 1 из 11
Форум » Ангелы Атлантиды, Архангелы, Властители кармы. » МОЛИТВЫ. » О покровительстве в открытии предприятия
О покровительстве в открытии предприятия
olyaДата: Суббота, 14.03.2009, 18:31 | Сообщение # 1
Сержант
Группа: Ангелы
Сообщений: 25
Статус: Offline
В народном православии есть много элементов магии. Многие используют такой оберег: на пергаменете пишут Псалом 50, зашивают пергамент в платочек и носят с собой. Этот талисман должен сохранить от бед и неудач.
Псалмы часто обретают некое магическое значение. Во-первых, это наиболее древние молитвословия, и по христианской традиции вдохнуты Богом в уста Давида и других сочинителей псалмов. Поэтому они весьма действенны.

Вот такой псалом (37), по указанию ряда православных молитвословов помогает тогда, когда дела идут, не слишком хорошо, в том числе и коммерческие.

Псалом 37

Господи, да не яростию Твоею обличиши мене, ниже гневом Твоим накажеши мене. Яко стрелы Твоя унзоша во мне, и утвердил еси на мне руку Твою. Несть исцеления в плоти моей от лица гнева Твоего, несть мира в костех моих от лица грех моих. Яко беззакония моя превзыдоша главу мою, яко бремя тяжкое отяготеша на мне. Возсмердеша и согниша раны моя от лица безумия моего. Пострадах и слякохся до конца, весь день сетуя хождах. Яко лядвия моя наполнишася поруганий и несть исцеления в плоти моей. Озлоблен бых и смирихся до зела, рыках от воздыхания сердца моего. Господи, пред Тобою все желание мое и воздыхание мое от Тебе не утаися. Сердце мое смятеся, остави мя сила моя, и свет очию моею, и той несть со мною. Друзи мои и искреннии мои прямо мне приближишася и сташа, и ближнии мои отдалече мене сташа и нуждахуся ищущии душу мою, и ищущи злая мне глаголаху суетная и льстивным весь день поучахуся. Аз же яко глух не слышах и яко нем не отверзаяй уст своих. И бых яко человек не слышай и не имый во устех своих обличения. Яко на Тя, Господи, уповах, Ты услышиши, Господи Боже мой. Яко рех: да не когда порадуют ми ся врази мои: и внегда подвижатися ногам моим, на мя велеречеваша. Яко аз на раны готов, и болезнь моя предо мною есть выну. Яко беззаконие мое аз возвещу и попекуся о гресе моем. Врази же мои живут и укрепишася паче мене, и умножашася ненавидящия мя без правды. Воздающии ми злая воз благая оболгаху мя, зане гонях благостыню. Не остави мене, Господи Боже мой, не отступи от мене. Вонми в помощь мою, Господи спасения моего.

 
Форум » Ангелы Атлантиды, Архангелы, Властители кармы. » МОЛИТВЫ. » О покровительстве в открытии предприятия
Страница 1 из 11
Поиск:

Copyright MyCorp © 2017